Showroom

Autobedrijf H. Kuper geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hebben een mooi aanbod staan van gebruikte auto’s, wat regelmatig wordt ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 0598 – 431 721. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

Showroom afb 1.jpeg

Kentekenloket Siddeburen

Autobedrijf H. Kuper is een officieel erkend Kentekenloket. Dit betekent dat u bij ons kentekens op uw naam kunt zetten. Heeft u een auto gekocht van een particulier? Dan kunt u deze overschrijven bij ons. U hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor. U kunt altijd bij ons binnenlopen om uw nieuwe auto, scooter of ander voertuig op kenteken over te schrijven.

Zoekopdrachten

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Mail dan naar info@autobedrijfhkuper.nl.